BSF Bruger Forum

Velkommen til BSF Bruger Forum. Vi håber du vil bidrage til debatten, og være med til at dele dine ideer med Bække Sportsforening

Før du benytter BSF Bruger Forum, er der en række ting, som du skal vide, og et par regler du skal overholde.
  1. Vi vil opfordre til en god og ordentlig tone i BSF Bruger Forum, så der ikke er brugere, der bliver stødt af et indlæg. Husk at det skrevne sprog kan virke hårdere, da f.eks. ironi og sarkasme kan være svær at læse.
  2. Informer korrekt, relevant og fyldestgørende i dine indlæg og svar. Vær omhyggelig med dit sprog og din omgangstone, så du ikke bliver misforstået.
  3. Respekter de andre brugere så respekterer de også dig. Undgå derfor nedsættende bemærkninger om andre brugere, firmaer, personer, religioner, køn eller race.
  4. Hvis vi vurderer, at et indlæg ikke overholder ovenstående betingelser for brug af BSF Bruger Forum, kan BSF vælge at slette det pågældende indlæg
Oversigt » Nye Ideer » Step   1 
Step
Hejsa
Vil høre hvordan BSF vil havde det med at starte et STEP hold op, nede i gymnastik salen ????
Der skal godt nok købes nogle step board og findes en instruktør. Er igang med at undersøge marked ;-)

Rikke Madsen - 13-03-2013 19:59

  Besvar  
 
Sv: Step
Hejsa.

Det lyder som en god ide, hvis det foregår i hallen - vi har brug for flere aktiviteter i hallen for at bevare den. Skal det være step eller kunne det være noget andet f.eks. cirkeltræning - det lyder lidt ensformigt med step.

Men hvis du finder en instruktør og minimum 10-15 deltagere, så vil vi kigge på det.....


Klaus Schmidt - 22-03-2013 12:41

  Besvar  
 
  1 
Copyright © Bække Sportsforening af 1894 | 6622 Bække | CVR.: 29518912