BSF Bruger Forum

Velkommen til BSF Bruger Forum. Vi håber du vil bidrage til debatten, og være med til at dele dine ideer med Bække Sportsforening

Før du benytter BSF Bruger Forum, er der en række ting, som du skal vide, og et par regler du skal overholde.
  1. Vi vil opfordre til en god og ordentlig tone i BSF Bruger Forum, så der ikke er brugere, der bliver stødt af et indlæg. Husk at det skrevne sprog kan virke hårdere, da f.eks. ironi og sarkasme kan være svær at læse.
  2. Informer korrekt, relevant og fyldestgørende i dine indlæg og svar. Vær omhyggelig med dit sprog og din omgangstone, så du ikke bliver misforstået.
  3. Respekter de andre brugere så respekterer de også dig. Undgå derfor nedsættende bemærkninger om andre brugere, firmaer, personer, religioner, køn eller race.
  4. Hvis vi vurderer, at et indlæg ikke overholder ovenstående betingelser for brug af BSF Bruger Forum, kan BSF vælge at slette det pågældende indlæg
Oversigt » Nye Ideer » Hjertestarter udenfor Brugsen   1 
Hjertestarter udenfor Brugsen
Jeg var til generalforsamling i Dagli`Brugsen i går. Der blev der snakket hjertestarter  det gjorde der også sidste år. Der blev svaret af Tage Madsen at BKI havde sagt de havde søgt om det ved Tryg fonden, eller at de ville. Så derfor lovede jeg at finde ud af om det var noget BSF går videre med. Der er noget med Brugsen ikke selv kan søge.


Anne-Grete S. Eriksen - 21-03-2013 10:25

  Besvar  
   
Sv: Sv: Hjertestarter udenfor Brugsen
Tak for det svar. Vil lige høre om BSF så søger nu. Da jeg fortalte det videre, kom det spørgsmål nemlig.
Venlig hilsen
Anne-Grete


Anne-Grete S. Eriksen - 03-04-2013 15:26

  Besvar  
 
  1 
Copyright © Bække Sportsforening af 1894 | 6622 Bække | CVR.: 29518912