Hvordan tilmelder jeg mig


Tilmelding til hold og arrangementer forgår online her på siden, og betaling sker samtidig med tilmelding. Du bliver først registreret på et hold eller arrangement, når betaling er gennemført. Du vil på mail modtage bekræftelse på tilmelding og betaling.

Tilmelding
I menuen til venstre finder du den aktivitet du vil deltage i. På siden vil der være en beskrivelse af de hold der er aktive. Du skal nu klikke på det hold du vil tilmeldes og tryk på knappen ”Tilmeld”.
 
Herefter gives 2 muligheder. 

  1. Er du ”allerede medlem”, har du en adgangskode.– Du kan fortsætte tilmeldingen efter anvisning på siden. Du vil modtage mail med bekræftelse på tilmelding og betaling. Har du glemt din adgangskode: se hvad du gør længere nede i denne tekst.
  2. Er du "ny" og har ikke været oprettet som medlem i BK&I regi i 2012, beder vi dig registre dig som ”nyt medlem”. – Vi beder dig indtaste dine data, og herefter kan du fortsætte tilmeldingen efter anvisning på siden. Du vil modtage mail med bekræftelse på tilmelding og betaling. 

Bække Sportsforening ønsker dig kun registreret 1 gang i systemet.
  
Betaling
Betaling kan foretages med Dankort eller E-Dankort. - Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold.

Glemt adgangskode
Har du glemt din adgangskode, så tryk på ”Glemt adgangskode”. Der er herefter to muligheder: angiv e-mailadresse eller mobilnummer. Herefter vil du modtage brugernavn og adgangskode til systemet via sms eller mail. Du kan nu finde alle dine egne data, og du slipper for en del af arbejdet med indtastning. 

Vi ønsker meget gerne at dine data er korrekte 
Du kan med din adgangskode gå ind systemet og rette dine data/oplysninger, som der tidligere er tastet ind om dig. Det er rigtig vigtigt, at alle oplysninger er korrekte. Grunden er, at vi gerne vil kunne give dig besked, hvis et hold eller arrangement med kort varsel bliver aflyst eller der sker andet, som vi gerne vil informere dig om. Så derfor – check venligst dine data en gang i mellem og specielt din mailadresse og mobilnummer. For at rette dine data skal du gå ind på denne side: /Login

Copyright © Bække Sportsforening af 1894 | 6622 Bække | CVR.: 29518912